Rólunk

A BTS Kerti bútor amely 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás már több mint 23 éve foglalkozik faipari tevékenységekkel, mely egyaránt jelenti az egyedi készítésű kerti bútorok,sörpadok,kerti kiülők,szaletlik,filagóriák és az egyéb faipari termékek készítését és értékesítését kedvező áron kiváló minőségben.

Kerti bútorokon elsősorban a mindennapokban használatos kerti berendezéseket értjük. A termékeink között megtalálhatóak a kerti vagy sörpadok, filagóriák, garázsbeállók, faházak, kerekes dísz kutak, kerti hinták, kutyaházak. Ha esetleg saját ötleteit szeretné megvalósítani, abban is tudunk segíteni.

Az egyéb faipari termékeken pedig az ajtók, ablakok, lépcsők, konyhai, szobai vagy irodabútorok készítését értjük.

A kerti bútorok és a nyílászárók természetes fából készülnek (lucfenyő és borovifenyő), amely minden esetben gyalulva, és felület kezelve van. A konyhai és beépített szekrények laminált bútorlapból, de akár természetes anyagból is elkészítjük.

Termékeink bárhol díszei lehetnek a mindennapoknak legyen az lakóház, társasház, horgásztanya, de akár irodaépületek terasza vagy óvodák, iskolák udvara,de természetesen az önkormányzatokat is szívesen ellátjuk az öntvénylábas rögzíthető utcai padokkal kis és nagy mennyiségben egyaránt..

Ezen a weboldalon a teljesség igénye nélkül összegyűjtöttünk néhány elkészített termékünket, melyet megtekinthet a referencia-galéria menüpontban.  A termékeink menüpontban pedig naprakészen tájékozódhat az ajánlatainkról. Amennyiben egyedi ajánlatot kér a tervezett termék elkészítésére kérem tekintse meg az ajánlatkérés menüpontunkat.

Az elkészült termékeket az országban bárhova önköltséges áron szállítjuk, pontos határidővel! Debrecenben és környékén ingyenes előzetes felmérést végzünk, melyek alapján pontos árajánlatot adunk.

Amennyiben szeretne egy jó minőségű igényes kialakítású terméket ami árban is elérhető, akkor keressen fel bennünket az elérhetőségeink egyikén.

 

Üdvözlettel:

Bts kerti bútor Csapata...